U amfiteatru Tehnološkog fakulteta Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1 (Liman 1), u sredu 14.05.2014. godine sa početkom od 11 h održaće se ,,TRIBINA – BEZBEDNI LIFTOVI“ za korisnike liftova, predsednike Skupština zgrada, održavaoce liftova i ostale građane. Svi građani se pozivaju da aktivno učestvuju u radu tribine i informišu se o primeni novog Pravilnika o bezbednosti liftova.

Tribinu organizuje Insitut za zaštitu na radu a.d. Novi Sad  sa gostima:

predstavnici Ministarstva privrede Republike Srbije

predstavnici  Uprave za urbanizam i komunalne poslove Grada Novog Sada

predstavnici Građevinske inspekcije Grada Novog Sada

predstavnici imanovanih tela za redovne i vanredne preglede liftova

 

Za sve informacije u vezi sa tribinom, možete se obratiti na telefon  Insituta za zaštitu na radu a.d. Novi Sad 021 421-700 u vremenu od 10:00 do 15:00 časova.

 

Pravilnik o bezbednosti liftova možete preuzeti u pdf formatu na ovom linku – Pravilnik o bezbednosti liftova_2010.

Takođe je pripremljen i objavljen i Vodič za primenu Pravilnika o bezbednosti liftova, sa ciljem da pomogne svim privrednim subjektima, vlasnicima liftova i drugim zainteresovanim stranama na koje se odnosi novi pravilnik. Vodič ne predstavlja tumačenje Pravilnika, već je namenjen zainteresovanim stranama, sa ciljem da olakša primenu. Planirano je redovno ažuriranje Vodiča radi dodavanja informacija o aktuelnim pitanjima.

Sve sugestije  i komentare u vezi sa Vodičem možete poslati  na e-mail adrese: [email protected] i [email protected].

Vodič za primenu Pravilnika o bezbednosti liftova možete preuzeti u pdf formatu na ovom linku – VODIC ZA PRIMENU PRAVILNIKA O BEZBEDNOSTI LIFTOVA

 

Štampaj ovu stranicu