Screenshot from 2014-11-25 20:32:00

PAŽNJA !

U PETAK, 28. NOVEMBRA 2014. GODINE
U MESNOJ ZAJEDNICI „RADNIČKI” u 18 časova
Braće Mogin 2, Detelinara
I sprat, velika sala

ODRŽAVA SE

PROMOCIJA DRUGOG BROJA
BILTENA „STANAR”

projekta „Lokalne politike i urbana samouprava”
Govore urednici biltena i saradnici

Drugi broj biltena „STANAR“ nastavlja da obrađuje teme koje su otvorene u dosadašnjoj saradnji stanara, predstavnika Skupština stanara, urbanista, arhitekata i svih zainteresovanih građana u okviru projekta.

Drugi broj biltena „Stanar“ takođe se bavi temama iz domena stanovanja, uz akcenat na moguće oblike udruživanja stanara i predsednika skupština stanara, međusobne saradnje i organizovanja u lokalnoj zajednici.

i

TRIBINA O LOKALNIM POLITIKAMA I INICIJATIVI ZA UDRUŽIVANJE PREDSEDNIKA SKUPŠTINA STANARA

Govore svi prisutni

Razgovaraćemo i o projektu „Lokalne politike i urbana samouprava“ sa saradnicima i članovima lokalne zajednice o njegovom značaju i razvoju, nakon završetka prvog jednogodišnjeg ciklusa projekta. Budite slobodni da dođete i iznesete svoje mišljenje o problemima i pravcima zajedničkog delovanja.

Dođite da razgovaramo! Očekuje vas besplatan primerak biltena!

Tribina i promocija biltena „STANAR“ su deo projekta Lokalne politike i urbana samouprava koji je posvećen motivisanju građana za uključivanje u procese odlučivanja i udruživanja na lokalnom nivou, po pitanju problema stanovanja, kao i razvoja lokalne zajednice i saradnje sa organima lokalne samouprave, prvenstveno sa mesnim zajednicama.

Više o projektu možete pronaći na veb platformi http://detelinara.org/, koja je zamišljena da služi kao kanal komunikacije sa skupštinama stanara i članovima zajednice, kroz koji bi se predočili problemi i potrebe građana i kroz koji bi se diskutovalo o potencijalnim rešenjima u domenu stanovanja.

Projekat se realizuje u saradnji Centra kuda.org i Grupe za konceptualnu politiku iz Novog Sada, uz podršku Fondacije za otvoreno društvo Beograd i ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu.

Štampaj ovu stranicu