IMG_20170410_144133

DOĐITE DA UČESTVUJETE U ZBORU GRAĐANA

U SREDU, 12. APRILA 2017. GODINE U MESNOJ ZAJEDNICI “JUGOVIĆEVO”

u 17 časova, Tarasa Ševčenka 1, Detelinara, Novi Sad

U SREDU ODLUČUJEMO O POSTAVLJANJU BAZNE STANICE NA NAŠOJ ZGRADI

Podržimo stanare zgrade u ulici Stevana Divnina Babe od broja 2 do broja 8, na Staroj Detelinari, da odbrane svoje pravo odlučivanja o zajedničkoj svojini kojim štite i svoje pravo na zdravo i bezbedno okruženje.

Odluka o postavljanju bazne stanice operatera mobilne telefonije „Telekom“ doneta je bez saglasnosti većine vlasnika posebnih delova zgrade nad zajedničkim delovima zgrade o postavljanu bazne stanice, odnosno bez saglasnosti većine članova iz sve četiri Skupštine stanara u ovoj zgradi.

Smatramo da je zloupotrebljeno pravo stanara na odlučivanje o upravljanju zajedničkom svojinom. Pozivamo organ lokalne samouprave, Mesnu zajednicu „Jugovićevo“ da stane uz svoje stanovnike i spreči kršenje zakona i slobodu građana da demokratski odlučuju u upravljanju stambenim zajednicama i zgradama u kojima žive.

Pozivamo sve komšije da podrže ovaj Zbor građana koji su sami incirali i da učestvuju u donošenju odluka i u rešavanju ovog važnog problema. Potrebno je da nas bude preko 50, zato dođite i ponesite lične karte!

***

Podrška Zboru građana se organizuje u saradnji stanara iz Ulice Stevana Divnina Babe 2-8 sa Inicijativom za udruživanje predstavnika Skupština stanara, Centrom kuda.org, Grupom za konceptualnu politiku sa Detelinare.

Štampaj ovu stranicu